1. Verzending €1,95 NL / €2,95 BE
  2. Volgens de laatste (festival)trends
  3. Verpakt als cadeautje

Gouden plaktattoos gespot bij Temptation Island

26 januari

Is Temptation Island ook één van jullie guilty pleasures? Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen en heb de eerste twee afleveringen alvast vooruit kunnen kijken. Naast alle juicy dingen die tussen de heren, dames en verleiders gebeuren, viel mij nog iets op. De dames maken zich in aflevering twee klaar voor een feestje en daarbij maken ze gebruik van gouden plaktattoos om hun outfit op te leuken! Ook verleider Joshua komt er niet onderuit om een plaktattoo op zijn borst te nemen.

Ibiza style tattoos ofwel flash tattoos zijn nog steeds hot. Deze plaktattoos kun je bijvoorbeeld dragen op een feestje, festival of het strand. Ga je op vakantie? Gooi dan een velletje in de koffer en steel de show op de plaats van bestemming. De metallic tattoos zijn geïnspireerd op juwelen en zijn sexy, stijlvol en vooral leuk! Zo kun je eens een dagje een tattoo uitproberen, zonder daarvoor onder de naald te hoeven gaan.

De tattoos zijn gemakkelijk met water aan te brengen en blijven 2 tot 6 dagen zitten, afhankelijk van de plek waar je ze draagt. Wil je de tattoo weer verwijderen? Dan gaat dit heel makkelijk met wat (baby)olie.

Klik hier om de flash tattoos te bekijken.