1. Verzending €1,95 NL / €2,95 BE
  2. Volgens de laatste (festival)trends
  3. Verpakt als cadeautje

Hi!

Welkom in de webshop van Lucky Clover. Wij verkopen sieraden en accessoires, waar je blij van wordt.

Verleden

Lucky Clover is in 2013 opgericht, door twee jeugdvriendinnen met een voorliefde voor (handgemaakte) sieraden. Na het krijgen van veel complimentjes over zelfgemaakte sieraden, besloten zij om een webshop te starten. Ook diverse braderieën en markten werden aangedaan, om anderen blij te maken met sieraden en accessoires.

Heden

Alle activiteiten hebben altijd naast de studie plaatsgevonden. Nu zij beide geslaagd zijn, is het tijd om het roer om te gooien.

Vanaf 2017 gaat Lucky Clover verder onder de hoede van Leah (afgestudeerd als product ontwerper) en haar vriend Jelle (webdeveloper van beroep). Na samen diverse one product webshops te hebben gehad, werd het tijd om Luckyclover.nl van een frisse look te voorzien. Naast (handgemaakte) sieraden kun je nu ook zonnebrilkoordjes, haarringen en flash tattoos bestellen.

Toekomst

De toekomst zien wij vol enthousiasme tegemoet. Als duo zijn wij goed op elkaar ingespeeld en we hebben zin om jullie te verblijden met producten waar wij zelf ook blij van worden.

Wij houden van cadeautjes en mooi ingepakte producten. Uitpakken moet volgens ons een feestje zijn. Wij doen ons best om elke bestelling zo leuk mogelijk in te pakken, zodat wanneer jij jouw bestelling ontvangt, dit aanvoelt als een cadeautje.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van acties, musthaves en wil je een kijkje achter de schermen krijgen? Volg ons dan op via Facebook en Instagram. Heb je een vraag, klacht of opmerking? Dan kun je die ons sturen via het contactformulier of e-mailen naar info@luckyclover.nl.

Alvast veel shopplezier!

Liefs,
Jelle & Leah